La nova zona habilitada a la sortida de l’exposició agrícola ha rebut centenars de comensals, especialment aquest diumenge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls restauradors tanquen amb satisfacció la primera edició de l‘espai gastronòmic a la Fira d’Espàrrecs de Gavà, que aquest any ha patit una reconversió del format. Durant 17 anys s’ha celebrat a la plaça de Jaume Balmes, mentre que enguany, estava situada a la sortida del concurs d’exposició de paneres de fruits del camp, al pavelló Jaume March.

La nova zona habilitada, comptava amb un aforament per a 200 persones, i ha tingut, segons la organització “una gran afluència de gent, especialment el segon dia, en què el temps ha acompanyat, i poc a poc, la gent s’ha anat familiaritzant amb la nova ubicació”.

L’espai gastronòmic ha estat, segons el president de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, Domingo Martínez, “un racó més petit, però molt agradable que ha valgut la pena visitar per dinar i ha estat tot un èxit”. En total s’han ofertat 7 plats a preus populars de 10 euros, que incloïen un plat, begudes, postres i la copa de vidre.

Nascut en el marc d’un nou model de Fira més modesta i adaptada en pressupost a la difícil situació econòmica, aquest espai s’ha completat amb l’anomenada “Quinzena de l’Espàrrec”, en què una trentena de restaurants de Gavà s’han implicat oferint, en el seu menú, fins el 6 de maig, un plat especial amb l’espàrrec com a producte estrella.

La 59a Fira de l’Espàrrec de Gavà ha tancat doncs, amb una bona acollida per part del públic malgrat el canvi de model. Tot i que la crisi econòmica ha provocat una reducció del 45% del pressupost i un conseqüent canvi d’ubicació, els assistents han vist amb bons ulls les modificacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here