Avui Opina Corbera – Grup Municipal del PSC

Avui Opina Corbera – Grup Municipal del PSC

Invertir no és malbaratar

La crisi no únicament està fent patir les famílies per l’atur que genera i per la impossibilitat de fer front a les despeses més bàsiques, als deutes i a les hipoteques, sinó que també té un altre efecte devastador en la moral i l’esperança de la societat en general: ens fa dubtar de tot, fins i tot ens fa renegar dels principis i ideals que fins ara regien les nostres vides. Un exemple gràfic d’això és el canvi de percepció generalitzat envers la inversió pública: el que abans era objecte de reivindicacions col·lectives, i es considerava una millora ciutadana, ara és injuriat. Entre poc i massa…!

El fet que s’hagin produït algunes inversions públiques desafortunades no pot fer-nos renegar de tot allò que s’ha fet als municipis d’ençà de la democràcia: escoles bressol, poliesportius, biblioteques, escoles de música, places públiques i parcs infantils semblen ara un malbaratament innecessari de diners que ens ha portat a la ruïna actual. Res més lluny de la realitat! Totes aquestes inversions en obra pública constitueixen un patrimoni públic i social i han estat un motor de creixement econòmic.

Ara, malauradament, la situació econòmica als ajuntaments permetrà molt poques inversions per a pal·liar les mancances en espai públic i equipaments que continuem tenint. Les escasses millores que podrem realitzar serà aprofitant al màxim les subvencions que puguem obtenir. Això farem. De fet, ja ho estem fent, no en tingueu cap dubte!

Rosa Boladeras, Miquel Aragall, Montse Isern, Ramon Gabarrón i Alfredo Prado
Grup Municipal del PSC de Corbera de Llobregat

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt