Sant Vicenç dels Horts celebra una revetlla reivindicativa en defensa de l’escola pública

Sant Vicenç dels Horts celebra una revetlla reivindicativa en defensa de l’escola pública

Famílies, alumnes i entitats van avançar la revetlla de Sant Joan a dissabte al matí per convertir-la en una gimcana reivindicativa en favor de l’educació

La plaça de Narcís Lunes es va tenyir del color groc de les samarretes que simbolitzen la lluita contra les retallades en educació.

Juan Ramón Torres, president de la FAPA, la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Sant Vicenç dels Horts, va declarar Ràdio Sant Vicenç que preveu que el curs vinent serà dur, a causa de les retallades en educació per part del Govern de la Generalitat.

Torres va explicar que “amb l’aplicació de les mesures preses pel Departament d’Ensenyament i el Ministeri d’Educació, per exemple, no es substituirà els professors durant els primers 10 dies de baixa”.

Per això, els vicentins van decidir mobilitzar-se contra aquestes retallades, ja que un cop acabat aquest curs escolar, volen saber què els espera al tornar de vacances.

La revetlla reivindicativa es va realitzar dissabte a les 11.30 ha la plaça de Narcís Lunes i va aplegar a mares, pares, alumnes i professorat.

La FAPA té previst que les mobilitzacions continuïn i s’ha convocat una propera assemblea d’educació, que es farà també a la plaça de Narcís Lunes, dimecres 27 de juny a les 18h.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt