Entrevista a Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Polítiques i Socials

La setmana passada, en el marc d’una xerrada organitzada per la Cooperativa Obrera de Vivendres del Prat de Llobregat, vam tenir l’oportunitat de conversar amb Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra.

Navarro és també professor de Polítiques Públiques a The Johns Hopkins University (EEUU), dirigeix l’Observatori Social d’Espanya i és un dels científics espanyols més citats en la literatura científica internacional en ciències socials.

Professor Navarro, què és per vostè el Baix Llobregat?

El Baix Llobregat ha estat sempre un punt de referència per a les forces progressistes d’aquest país. Històricament ha estat així, ja des de la dictadura va ser un punt d’agitació contra ella i, després, sempre hi ha hagut àrees experimentals molt profitoses, com aquesta cooperativa, el moviment obrer i el moviment social, que sempre han estat molt actius al Baix Llobregat. Per això per mi ha estat un plaer que em convidessin a venir avui.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt