El Grup Municipial d’ERC-Els Verds-Independents per Gavà ha presentat a l’Ajuntament una bateria de 30 mesures per dinamitzar el turisme a Gavà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]esprés de mesos de treball i de recollida de propostes provinents de persones independents del teixit social de Gavà, el grup municipal d’ERC-Els Verds-Independents per Gavà ha presentat aquesta setmana un document amb una trentena de mesures per reactivar l’economia a Gavà mitjançant el foment del turisme cultural.

L’objectiu és atreure turistes internacionals i nacionals interessats en conèixer i gaudir del patrimoni arqueològic, històric i natural de la ciutat.

Esperem una resposta positiva del govern municipal passades les vacances. Ara, més que mai, a Gavà li cal unitat i entesa per fer polítiques de creixement sostenible, i Esquerra estem compromesos a col·laborar en la reactivació de Gavà. A més, el turisme cultural és un motor econòmic a totes les societats avançades”, afirma Andreu Pérez, portaveu del grup d’ERC-EV-IxG .

Les propostes presentades, que seran estudiades pel govern municipal, plantegen accions concretes per oferir experiències turístiques aprofitant la proximitat del Castell de l’Eramprunyà, el Parc Neolític i el Museu per una banda, i el Parc Natural del Garraf i els espais protegits del Delta, per una altra; pensant tant en activitats de cicloturisme com per a autocaravanes, com en d’altres modalitats d’oci turístic.

També es pretén reforçar els vincles entre l’oferta gastronòmica i els productes agrícoles de la zona, i protegir el turó del Calamot de les urbanitzacions projectades, tant pel seu valor paisatgístic com per les restes romanes i ibèriques del seu entorn.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here