Ensenyament i Innobaix creen els premis Edurecerca per impulsar l’emprenedoria entre l’alumnat del Baix Llobregat

Ensenyament i Innobaix creen els premis Edurecerca per impulsar l’emprenedoria entre l’alumnat del Baix Llobregat

El certament Edurecerca preveu la participació d’estudiants de FP en empreses

El departament d’Ensenyament ha creat amb el suport d’Innobaix, l’agència del Baix Llobregat que aglutina el consell comarcal, patronals i sindicats, els premis Edurecerca per potenciar la recerca i l’emprenedoria entre estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de la comarca. Una categoria dels premis, que s’encetaran el curs vinent, preveu que l’alumnat de FP desenvolupi projectes a les instal·lacions d’empreses de la zona.

“La finalitat és l’establiment de contactes d’enriquiment mutu a partir d’un espai compartit on la protagonista sigui l’excel·lència educativa, vinculada al teixit social i empresarial”, ha explicat el departament en un comunicat.

A banda del departament d’Ensenyament i d’Innobaix, els guardons s’han impulsat amb la col·laboració del teixit associatiu i empresarial de la comarca, i també de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la capital.

Recerca i Projectes

En la modalitat de Recerca i Projectes, entitats vinculades amb la comarca seran les encarregades de crear els premis. Els centres podran presentar un projecte per a cadascun dels premis convocats. Els que en resultin seleccionats es podran lliurar als Serveis Territorials de la comarca fins al maig del 2013. L’acte de reconeixement dels guanyadors i l’exposició dels treballs finalistes es farà el juny del 2013.

Reptes d’Empresa 

Respecte als projectes pertanyents a Reptes d’Empresa, les participants plantejaran una sèrie de desafiaments lligats a treballs del seu interès. Per al desenvolupament del projecte, es posarà a disposició dels alumnes participants els coneixements, instal·lacions i la tecnologia, d’acord amb les bases que s’estableixen pels diferents reptes.

Abans del 30 d’octubre es presentaran els projectes i durant el mes de novembre del 2012 s’emetrà el veredicte del treball guanyador per a cada desafiament. A finals del 2012 se signaran els corresponents convenis entre les empreses i els Serveis Territorials, i entre el novembre del 2012 i el maig del 2013, es desenvoluparà el projecte a l’empresa. Finalment, al juny del 2013 es reconeixeran i s’exposaran els projectes desenvolupats.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt