Es realitzarà el 22 de setembre de 2012 a partir de les 17 hores a l’Avinguda del Centenari d’Amadeu Vives de Collbató

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l 22 de setembre la muntanya de Montserrat tornarà a esdevenir un escenari privilegiat per a la competició esportiva amb la celebració de la tercera edició de la Collbatonina.

Es tracta d’una cursa organitzada pel Club Atletisme Collbató i la SEE de l’Escola La Salut de Collbató.

En l’edició d’enguany la prova acull com a novetat, a més de la cursa de 10 quilòmetres a peu, una cursa de 5 quilòmetres. Aquestes es completaran amb les proves infantils solidàries de 600 i 1.500 metres a benefici de l’Associació Collbató per la Solidaritat.

Aquelles persones que vulguin preparar-se per la cursa poden prendre part dels entrenaments programats els dies 8 i 15 del mes vinent amb sortida a la Pista Coberta a les 9:30 h.

Les inscripcions, a un preu d’11€ o 13€, segons la distància de cursa escollida i si es disposa o no de xip, ja estan obertes i es poden fer en el web www.atletisme.com, a les botigues Sports2 d’Olesa de Montserrat i enviant un correu electrònic a  lacollbatonina@gmail.com (adjuntant comprovant bancari del pagament de la inscripció).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here