Avui s’inicien els actes commemoratius del Dia de l’Alzheimer a Esplugues

Avui s’inicien els actes commemoratius del Dia de l’Alzheimer a Esplugues

El proper dia 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer i s’han programat actes commemoratius arreu del Baix Llobregat. Esplugues és un dels municipis que inicia més aviat els actes entorn d’aquest dia, amb diverses activitats de consicienciació

Les activitats s’iniciaran avui amb “Taules petitòries i informatives” al Centre Cultural Robert Brillas. Es donarà assessorament i orientació a totes les persones que sol·licitin informació sobre la malaltia d’Alzheimer. Personses voluntàries de l’Associació de Familiars d’Alzhèimer del Baix Llobregat (AFA Baix Llobregat), informaran a totes les persones que s’hi dirigeixin.

D’ 11,00 a 18,00h, també al Centre Cultural Robert Brillas, es muntarà la Carpa de la Memòria, un lloc al que et pots dirigir per saber com està de sana la teva memòria. Acostumem a mirar-nos la pressió, a controlar-nos el colesterol, però… què passa amb la nostra memòria ? Vols comprovar-ho? L’organització anima a participar en aquest espai, que posarà a prova les nostres capacitats de recordar.

Finalment Cine Fòrum amb la pel·lícula “Intocable” a les 19,00h al Centre Cultural Robert Brillas. La pel·lícula tracta sobre en Philippe, un ric aristòcrata que queda paraplègic a causa d’un accident i contracta una persona perquè l’ajudi i en tingui cura. Tot i pertànyer a mons completament diferents, acabaran establint una relació tan sòlida com inesperada. El fòrum posterior anirà a càrrec de la Sra. Mercè Rull, psicòloga d’AFA Baix Llobregat.

Totes les activitats son gratuïtes.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt