Segons els ecosocialistes, l’anomenat “Esplutrèn” va fer un recorregut pels pincipals “nyaps” urbanístics de la vila, perquè la ciutadania pugui veure què passa realment a Esplugues

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons ICV, hi ha una Esplugues que la gent no coneix, la dels “nyaps urbanístics” i els ecosocialistes d’Esplugues volien que la ciutadania “veiés el desgavell que ha provocat les successives majories absolutes del PSC”. Així doncs, van pensar que un viatge en tren era una manera original i festiva d’aconseguir-ho.

En principi tenien previstes dues sortides diumenge passat, però la gran sorpresa segons l’organització, va ser la gran quantitat de gent que esperava i que va obligar a proposar una nova sortida per poder satisfer tota la demanda de places.

Segons informa ICV d’Esplugues, la gent que va pujar al tren, va seguir molt interessada les explicacions i la majoria de les persones van demanar que les incorporin a la web, per poder llegir la informació amb calma. Per tant, l’organització considera un èxit la iniciativa.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here