Els combois van presentar demores d’entre vint i quaranta minuts per conflictivitat laboral, segons l’empresa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]hir es va tornar a produïr una nova jornada de retards a les línies R1 (Molins de Rei – Mataró – Maçanet), R2 (Sant Vicenç/Aeroport – Granollers-Maçanet), R3 (Barcelona – Vic – Puigcerdà) i R4 (Sant Vicenç – Martorell – Barcelona – Manresa) de Renfe.

És la mateixa situació que s’ha produït durant tota la setmana, després de la vaga de 24 hores de dilluns passat. Els retards van dels vint als quaranta minuts. Des de la companyia s’atribueix la situació a la conflictivitat laboral, com s’ha fet durant tota la setmana.

Cal recordar que dilluns passat les plantilles de Renfe i Transports Metropolitans de Barcelona van fer vaga per protestar contra les retallades a les empreses i contra la privatització de Renfe.

També cal destacar que la Generalitat ha obert un expedient informatiu a la companyia ferroviària pels retards i que Renfe ha anunciat que habilitarà nous torns de maquinistes per fer front a l’eventualitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here