El municipi també ha fet avenços en matèria de política social amb la signatura d’un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Consell de les Dones Sàvies de Begues, l’òrgan de participació de les dones del municipi, ha presentat la seva experiència a Corbera, que vol constituir un consell similar per fomentar la participació de les dones, tant organitzades com a nivell particular, de la població .

En l’acte, que va comptar amb l’assistència de la regidora de la Dona i de Participació de l’Ajuntament de Begues, Margarida Camprubí, i de l’alcalde de Corbera, Manel Ripoll, entre d’altres, es va explicar la trajectòria del Consell de les Dones Sàvies i les seves darreres experiències en projectes amb infants i joves al municipi.

Nous habitatges per a les persones més vulnerables

Daltra banda, Begues ha fet un pas més aquesta setmana en l’àmbit de les polítiques socials signant un conveni entre l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per tal de disposar de dos habitatges de titularitat pública destinats a les persones més vulnerables del municipi.

Així ho estableixen les condicions del conveni, que regula la cessió de l’ús de dos habitatges, propietat de l’Institut Català del Sòl i administrats per l’Agència, a favor del consistori de Begues.

Això possibilitarà l’accés a un habitatge públic a aquelles persones o unitats familiars del municipi amb especials necessitats d’atenció.

1 COMENTARI

  1. La experiència demostra que quan es donen competències EXCLUSIVES a entitats de Dones, més enllà que vulnera el principi Constitucional i de la Declaració Universal dels Drets Humans de discriminació, aqueste treballen exclusivament en “clau de dones”. Un exemple de tants sería el per qué no demanen la paritat en els serveis que elles administran, amb els mateixos criteris que demanen la paritat en altres ambits hi hauríen d’aplicarse en els seus, pero no ho fan.

    Aquesta entre d’altres moltes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here