Nova edició de “Temps de tardor a l’horta” al Parc Agrari del Baix Llobregat

Nova edició de “Temps de tardor a l’horta” al Parc Agrari del Baix Llobregat

Les protagonistes d’aquesta jornada d’holeriturisme que se celebrarà demà al Parc Agrari són les varietats tradicionals de fruita de la comarca

Demà dissabte 29 de setembre tindrà lloc una nova jornada d’holeriturisme al Parc Agrari del Baix Llobregat. L’holeriturisme és un tipus de turisme que té com a referència i element d’interès les hortalisses i, per extensió, la fruita, tant des de la perspectiva de les seves qualitats de sabor, color, olor, textura, etc., com de la tradició dels pagesos i les pageses en la manera de conrear-les.

En l’edició de demà les protagonistes seran les varietats tradicionals de fruita del Baix Llobregat, en concret, les que es conreen a la finca de Can Comas, on es conserven varietats amb més de 100 anys d’història.

Durant la jornada els participants tindran la oportunitat de descobrir el Parc Agrari del Baix Llobregat , visitar els camps de pomeres on es produeixen les varietats tradicionals i també les modernes, acompanyats per un pagès expert en aquest cultiu, i participar en un taller i tast sensorial, en el qual podran tastar i assaborir aquestes varietats.

L’activitat, que és gratuïta, començarà a les 10 i tindrà una durada aproximada de 3 hores. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon de Can Comas (93.378.81.90) o bé enviant un mail a info@elcampacasa.com.

L’holeriturisme és una iniciativa del Parc Agrari del Baix Llobregat per donar a conèixer a la ciutadania les fruites i verdures que es conreen a la comarca, descobrint on i com es produeixen i tastant-les directament del camp. En els propers mesos, encara amb una data per determinar, s’estan preparant noves edicions amb la carxofa i la bleda com a protagonistes.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt