El concert serà el dissabte 13 d’octubre a Sant Feliu de Llobregat, en el marc de la Festa de Tardor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper dissabte 13 d’octubre a les 22.30h, coincidint amb la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat, torna el cicle Pop a Prop al Baix LLobregat. Per una banda, La Bien Querida, el projecte d’Ana Fernández-Villaverde amb unes cançons que ja han enamorat a públic de tot el país gràcies a les seves poesies d’amor i desamor, intenses i emotives. Una oportunitat per gaudir d’un dels talents més fulgurants de l’indie-pop espanyol, que compta amb la producció i complicitat de David Rodríguez (Beef, La Estrella De David).

Per altra banda Sidonie, que després d’una gira estival oferirà un concert per presentar el seu darrer treball El fluido García. Aquest és el disc més valent i personal de la banda de Barcelona, on s’aproxima a la psicodèlia sense perdre la contundència ni la força melòdica de les seves cançons. Aquest cartell de concerts es completa amb les actuacions de Gasca. El grup de Sant Feliu farà un avançament del seu segon disc “Suerte”; i un fi de festa amb Xatu DJ.

El preu de les entrades anticipades és de 7€ per als subscriptors de Pop a Prop i de 8€ per als no subscriptors. El dia del concert, a taquilla, el preu de l’entrada serà de 10€. Les entrades anticipades es poden adquirir en el web de Pop a Prop.   L’actuació, que es portarà a terme a la Plaça Lluís Companys, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el patrocini d’Estrella Damm.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here