Des d’ahir i fins al 14 d’octubre la Fira de Cornellà acull una nova edició del Saló Eròtic de Barcelona KLIC KLIC

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Saló Eròtic de Barcelona KLIC KLIC organitza cada any actuacions en directe, presentacions, fira d’expositors, la visita de les estrelles del sector de l’oci per a adults i, entre d’altres activitats, no és estrany el rodatge d’escenes de cinema eròtic durant els dies de la fira.

Aquest any, però, acollirà una activitat del tot original: la Fura dels Baus filmarà aquesta tarda, a les 18h, al recinte firal de Cornellà, una orgia amb més de 40 participants que experimentaran amb el KLIC KLIC, la nova joguina eròtica 3.0 que està creant furor entre els adults.

L’escena s’incorporarà al pròxim espectacle de la Fura dels Baus, l’òpera Babylon, que s’estrenarà mundialment aquest mes d’octubre a Munich (Alemanya).

La companyia filmarà una macro-orgia on els participants interactuaran entre ells i amb la coneguda soprano Anna Prohaska, utilitzant el nou i revolucionari joguet. L’acció comptarà també amb la participació de Nacho Vidal, l’artista espanyol més internacional en el món del cinema eròtic.

Una nova edició del Saló Eròtic de Barcelona

El Saló Eròtic de Barcelona és l’hereu directe del FICEB (Festival Internacional de Cinema Eròtic de Barcelona) i un punt de trobada únic en el qual la indústria internacional de l’oci per adults presenta les seves novetats.

La Fira de Cornellà acull, des d’ahir i fins el diumenge 14, aquesta fira en la qual participen més de 130 artistes nacionals i internacionals, amb 1.600 espectacles en directe, en 14 escenaris i 5 àrees temàtiques. L’organització espera que durant els quatre dies de programació el Saló pugui atreure la visita de més de 20.000 persones.

La nova edició del Saló compta amb una important novetat: Klic Klic, el nou joguet eròtic 3.0 que permet interactuar en parella o en grup a través d’Internet, i que incorpora la seva marca al nom de l’esdeveniment, convertint-se en el producte estrella del Saló.

El preu de l’entrada diària és de 20€ i l’abonament per als quatre dies és de 60€. La venta de les entrades es fa a les taquilles de la Fira de Cornellà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here