La Politècnica formarà aquests controladors en un nou màster en Navegació Aèria. La nova titulació tindrà 630 hores lectives impartides en anglès i un cost de 29.000 euros

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a UPC formarà a partir del novembre controladors aeris a l’Escola d’Enginyeria en Telecomunicacions i Aeroespacial del Baix Llobregat, ubicada a Castelldefels.

Ho farà dins del nou màster en Navegació Aèria i Aeroports que l’escola ha presentat públicament aquest dijous a aquesta ciutat baixllobregatina, després que la universitat hagi obtingut la corresponent certificació de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria.

La titulació, fruit d’una aliança pública i privada, atorgarà una llicència comunitària que permetrà a l’alumnat poder optar al mercat laboral internacional, tant en el control del trànsit aeri com en la gestió d’aeroports.

El màster s’estructura en un curs de 630 hores lectives impartides en anglès i té un cost de 29.0000 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here