Endesa està reformant diverses subestacions de la comarca, aquesta setmana ha estat el torn de la subestació de Sant Feliu de Llobregat. L’objectiu és millorar el servei a 10.000 clients de vuit municipis més de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a companyia Fecsa-Endesa ha invertit 23.500 euros per reformar tecnològicament la subestació elèctrica que té a Sant Feliu de Llobregat amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a més de 10.000 clients de vuit municipis de la comarca.

En concret, s’ha reforçat la seguretat d’elements de la infraestructura i de l’espai i s’han millorat interruptors i seccionadors de mitja tensió a 66kV per reduir el risc de fuites d’oli aïllant i evitar l’aparició de futurs punts calents, en cas de condicions meteorològiques adverses. També s’han renovat les tapes i canalitzacions de cablejat, s’han repintat les estructures i l’aparellatge i s’han instal·lat nous cartells d’identificació d’elements de maniobra.

A més de les reformes de manteniment també se’n han portat a terme de caire estructural. Aquest és el cas dels treballs d’obra civil a l’edifici que allotja les cel·les de transformació, de manera que s’ha millorat la protecció davant d’inclemències meteorològiques i, de retruc, s’ha augmentat la fiabilitat dels mecanismes i automatismes que es troben a la instal·lació.

Aquesta actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que s’alimenten d’aquesta subestació, els quals es troben repartits entre vuit municipis de la comarca: Molins de Rei, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here