El Consorci de Turisme del Baix Llobregat presenta la 3a edició d’aquesta guia per fomentar el turisme empresarial a la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l turisme de reunions ha viscut una important evolució a la nostra comarca. Des de l’any 2005 que es va presentar la primera edició d’aquesta guia de reunions, la comarca ha viscut a la creació de noves empreses i han sorgit noves activitats que han permès al Baix Llobregat arribar avui en dia a ser un destí de primer ordre en el segment MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Events), amb un lema propi: “Baix Llobregat, Meetings & Events in Barcelona”.

Aquest fet reafirma la important aposta que es fa des del Consorci de Turisme per promoure aquest sector amb accions com el famtrip (viatge de familiarització) i la presentació d’avui.

En el marc del 5è famtrip comarcal, avui a les 19h a l’hotel AC GAVÀ MAR, es durà a terme la presentació de la 3a edició de la Guia Professional de Reunions del Baix Llobregat “Meeting Planner Guide“. Amb una nova imatge de la publicació i amb noves empreses adherides a aquesta guia, la presentació anirà a càrrec del Sr. Joaquim Balsera, President del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

La presentació de la Guia serà el punt final del recorregut del 5è famtrip  que organitza el Consorci, adreçat a empreses de la província de Barcelona amb l’objectiu de que coneguin l’oferta de la nostra comarca i de que comptin en les seves pròximes reunions de negoci amb el Baix Llobregat.

Enguany el famtrip segueix una ruta de nord a sud, amb el seu inici a Sant Esteve Sesrovires, i passant per Sant Feliu de Llobregat, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Castelldefels i Gavà.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here