Aquesta festa dedicada a donar a conèixer els productes de diversos cellers i la gastronomia local,  s’iniciarà avui a partir de les 17.00h a l’Escorxador de Begues

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest cap de setmana aquest municipi del Baix Llobregat celebra la seva tradicional Festa del Most. Avui a la tarda, tothom podrà gaudir del tastavins de cellers arrelats al territori i de la mostra gastronòmica de restauradors locals. La festa continuarà diumenge al matí amb la ballada de sardanes, seguida d’una missa a l’ermita de Santa Eulàlia.

Diversos cellers de proximitat i restauradors del municipi, en col·laboració amb l’Ajuntament de Begues, ofereixen el  tradicional tast de vins i caves de la zona i la degustació d’especialitats gastronòmiques del territori. Si el bon temps acompanya, la celebració també inclourà trepitjada de raïm per a infants.

L’endemà, la festa continuarà a les 11.00h a l’ermita de Santa Eulàlia amb la ballada de sardanes que seguirà amb la missa a les 13.00h.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament de Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here