Sànchez-Camacho destaca el continuïsme de les llistes, tot i la incorporació de Manuel Reyes, actual alcalde de la localitat baixllobregatina de Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Castelldefels i vice-secretari del PPC, Manuel Reyes, ocuparà el número dos de les llistes del partit per la demarcació de Barcelona, per darrere d’Alicia Sànchez-Camacho. Així ho ha anunciat aquest dilluns la presidenta dels populars catalans i candidata de la formació a la presidència de la Generalitat.

Sànchez-Camacho ha destacat el “continuïsme” com a característica principal de les llistes del PPC per a les properes eleccions al Parlament que tindran lloc el 25 de novembre, a pesar de la incorporació de Reyes. I ha justificat l’entrada de l’alcalde de la localitat del Baix Llobregat per la voluntat que a la direcció del partit també estigués representat amb un vice-secretari de pes.

El PPC i la política d’immigració

La presidenta i candidata del PPC  ha insistit en defensar la política d’immigració que del seu partit. Sànchez-Camacho ha afirmat que els immigrants han de tenir obligacions i complir les lleis. Per això, ha dit, el contracte d’integració per a immigrants que ella mateixa va defensar en la campanya de les eleccions catalanes de fa dos anys està plenament vigent, ha dit.

Segons la presidenta dels populars catalans, el PPC és l’únic partit que dona “respostes clares” davant aquest fenomen. Sànchez-Camacho ha recordat que altres formacions acusaven el PPC de parlar d’immigració només durant la campanya. En canvi, ha declarat, allà on hi governa -ha posat com exemple Badalona- han demostrat que aquest àmbit forma part de les prioritats d’actuació.

Aquesta direcció també s’ha fet palesa, segons la líder popular, amb les decisions del govern de Mariano Rajoy. Sànchez-Camacho s’ha referit a mesures preses en àmbits com el sanitari que, segons ella, ja van en aquesta línia. Per això, no ha defensat que el contracte per a immigrants s’estengui a l’àmbit estatal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here