El Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat ha programat una activitat per a què els i les amants de la fotografia puguin gaudir del Delta del Llobregat al capvespre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l capvespre és una hora magnífica per observar i escoltar bona part de la fauna de les maresmes del Delta del Llobregat. Per això el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat ha programat una activitat on els i les aficionats a la fotografia puguin treure el màxim profit d’aquest tipus de paisatge a través de la seva càmera fotogràfica.

Així, el divendres 26 d’octubre, en horari aproximat de 18h a 21 hores, depenent de les condicions de la llum, es realitzarà una visita als Espais Naturals del Riu especialment dirigida a les persones aficionades i/o professionals del món de la fotografia.

En aquesta hora, els participants trobaran llums i tonalitats noves que els permetran descobrir un aspecte diferent del Delta i quan es faci fosc del tot, es farà un recorregut per tal de trobar animals que surten a la nit.

La inscripció a l’activitat, que té un preu de 4€ per persona, s’ha de fer trucant al telèfon 93.479.32.01. En aquest moment es confirmarà l’horari exacte en què s’espera als participants en el punt de trobada, que és el Punt d’informació dels Espais Naturals del Riu (camí de València amb camí de la Marina). El vehicle es podrà aparcar dins de l’Espai.

De cara a finals de novembre s’ha programat una altra activitat fotogràfica, on es visitarà l’Espai Natural del Remolar – Filipines en horari de tarda. Les inscripcions a aquesta activitat també tenen un preu de 4€ per persona i es poden fer trucant al telèfon 93.479.32.01.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here