Aquest concurs,  té com a finalitat potenciar els valors educatius de l’esport fusionant esport i cultura. Es portarà a terme durant aquest curs escolar 2012 – 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]dreçat a tots els i les participants dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) i del Pla Català d’Esport a la Escola (PCEE) del Baix Llobregat, el 3r concurs “Juguem net al Baix Llobregat”, pretén inculcar els valors de l’esportivitat, el joc net i els valors educatius de l’esport.

El concurs busca que els i les participants entrenin, juguin i competeixin per passar-s’ho bé i per formar-se com a persones. Que s’alimentin bé, prenguin precaucions, coneguin i respectin els propis límits i no facin res que els perjudiqui com a esportistes. També es vol fomentar la idea de la responsabilitat, el compromís amb els companys i companyes amb l’entrenador o entrenadora.

El respecte tant si es guanya com si es perd als adversaris, ja que sense ells no hi ha competició, és una altra de les lliçons d’aquest “Juguem Net”

Jugar net també vol dir reconèixer que tothom té dret a participar i a jugar, independentment de les seves facultats i possibilitats; així com acceptar la importància de respectar el reglament i sobretot la feina d’aquells, com els jutges i àrbitres, que asseguren el seu compliment.

En aquest concurs tampoc s’accepten els fanatismes, ja que per animar no cal menysprear a ningú. I encara que no sempre es pot estar d’acord, s’ha de creure en la tolerància, el diàleg i la comprensió.

El procediment per participar en el concurs és el següent: enviar el full de Manifest d’acceptació de les normes per participar per correu ordinari a Ctra. N-340, km. 1249, Parc Torreblanca, 08980, Sant Feliu de Llobregat. Afegir dues normes personals que desitjaríeu incloure en aquest Manifest. I il·lustrar o fer arribar una fotografia on aparegui una de les vuit normes acceptades o bé una de les proposades, abans del divendres 12 d’abril de 2013.

D’entre tots els i les participants, s’escolliran les tres millors propostes que rebran un premi en material esportiu

 

Més informació seguint aquest enllaç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here