Des de demà fins al 4 de novembre es podran veure curtmetratges i pel·lícules del gènere en la 31a edició del certàmen

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa setmana arriba al Baix Llobregat una nova edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, amb les ja clàssiques “12 Hores de Cinema de Terror”, que començaran el dissabte 3 de novembre a les 20.00 hores, on es projectaran films com Evoured, Excision, Crawl, Modus Anomali, Thanatomorphose, la premier espanyola de Zombibi i una sessió sorpresa.

A més, el Festival presenta 9 films en la Secció Oficial a Competició de Llargmetratges, que es va incorporar per primera vegada en l’anterior edició. Les pel·lícules sel·leccionades, provinents d’arreu del món, es projectaran al llarg de la setmana en diferents sessions, incloses evidentment, les pel·lícules programades per a les “12 Hores de Cinema de Terror”. Aquesta secció oficial tindrà 4 únics premis: Millor pel·lícula, Millor direcció, Millor actor, Millor actriu escollits per un jurat, i el Premi del Públic.

El jurat del Festival està format pel director francès, guanyador del premi a la millor direcció en l’edició passada, Olivier Abbou; pel conductor i director del programa de cinema Sala 33 de TVC Àlex Gorina; per l’actriu Ruth Núñez; pel redactor de Fotogramas Álex Montoya; i per la periodista i membre del col·lectiu The Crypts Production Susana Soldado.

El Jurat tamé serà l’encarregat de decidir els guanyadors del XI Concurs de Curts de Terror i Gore, que també compta amb presència internacional. S’han rebut més de 90 treballs d’arreu d’Espanya, Argentina, França, Estats Units i Itàlia, entre d’altres, dels quals s’han sel·leccionat 9 curtmetratges semifinalistes i 11 finalistes.

Entre les novetats de la 31a edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei destaca la retrospectiva “The Origin”, que comptarà amb la projecció de pel·lícules pioneres del gènere com Golem, Vampyr o M, El vampiro de Düsseldorf, amb la intenció de recuperar títols fonamentals dels pioners que feien cinema de terror fa 90 anys, sense artificis.

En paral·lel al Festival es realitzaran diferents activitats, com la inauguració de l’exposició “Cases encantades”, la presentació de llibres i d’editorials relacionades amb el cinema de terror al Bar La Peni, la tercera sessió de networking entre professionals del sector i una festa al Bar musical Cèltic.

L’abonament per a totes les sessions té un preu de 32€ si es compra de forma anticipada en el web del Festival i de 36€ en taquilla. El tiquet per a la sessió de les “12 Hores de Cinema de Terror” té un preu de 23€ si es compra anticipadament i de 25€ si s’adquireix en taquilla. També es pot comprar un abonament per a les sessions de dimarts a dijous o comprar les entrades de forma separada per a cada sessió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here