Aquest mes han comançat les obres del nou CAP de Santa Coloma, una reivindicació històrica d’aquesta localitat del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de força anys reclamant aquest equipament, finalment a principis de mes van començar les obres de construcció del nou Centre Sanitari d’Atenció Primària de Santa Coloma de Cervelló. El nou equipament es situa al Pla de les Vinyes, a la confluència de l’Avinguda Països Catalans i el carrer Joan XXIII.

Es tracta d’un edifici de 900 m2 d’una planta que acollirà els serveis de Medicina General, Infermeria i Pediatria que actualment s’ofereixen al consultori mèdic de la Plaça de les Vinyes, a l’edifici de l’Ajuntament. El nou equipament també comptarà amb espais polivalents per a activitats d’educació sanitària.

El termini d’execució de les obres és de 12 mesos i els cost de la construcció és de 1.254.085,63 €, assumit en la seva totalitat pel Servei Català de la Salut (CatSalut)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here