La 15a edició del Festival ha escurçat la programació de 12 a 7 dies i ha apostat pels espectacles al carrer

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Festival Internacional de Pallassos de Cornellà ha clausurat la seva 15a edició després de rebre unes 13.580 persones en les diferent activitats programades.

En el cicle programat per als centres educatius, 4.000 infants i joves de la ciutat han pogut gaudir d’una mirada àmplia, diversa, oberta i de qualitat del món dels pallassos i de diferents espectacles d’humor gestual i visual. A més, la pallassa La Bleda va actuar també davant dels 640 infants de zero a tres anys de les escoles bressol de la ciutat.

Una de les apostes fortes de la 15a edició del Festival Internacional de Pallasos de Cornellà han estat els espectacles a l’aire lliure, en concret a Can Mercader, que per una jornada es va convertir en el Parc dels Pallassos. Allà el diumenge es van aplegar fins a 5.200 persones per assistir a la marató de pallassos al carrer on van actuar més de 10 companyies.

També han obtingut bona entrada les sessions familiars programades pel cap de setmana. Per algunes de les funcions, com el “Matx d’Improvització” inaugural es van exhaurir les entrades.

Segons l’organització, en total, per la carpa del festival en els espectacles oberts al públic en general hi han passat aquests dies fins a 3.071 persones més.

Les dades d’espectadors de la 15a edició del Festival Internacional de Pallasos de Cornellà són valorades molt positivament per l’Ajuntament del municipi, organitzador del certàmen amb el suport del Ministeri d’Educació i Cultura, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Cornellà apunta que aquestes xifres demostren que, tot i la reducció de dies, de sessions i de graella d’espectacles, el festival manté uns percentatges d’espectadors equivalents als de 2012, quan la seva durada era de 12 dies enlloc dels 7 actuals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here