Aquesta tecnologia permet desafiaments individuals i col•lectius i consultar les dades en qualsevol moment. Sant Esteve Sesrovires és pioner en utilitzar-la

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Complex Esportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires ha instal•lat en les màquines de la sala cardiovascular una aplicació informàtica pensada per a la web social. Consisteix en un software anomenat Mywellness Cloud i que ha començat a ser operatiu des del mes d’octubre.

S’hi accedeix a través d’un password, de la clau wellness o bé llegint un codi QR mitjançant un smartphone. Les persones usuàries, un cop connectades, registren la seva sessió d’entrenament i, si volen, pode compartir les seves dades en el facebook amb només un clic.

L’aplicació permet, per tant, registrar elsentrenament, pujar les dades a internet i  compartir-les amb d’altres persones.

Una de les funcionalitats més interessants d’aquesta tecnologia són els desafiaments individuals i col•lectius. El Complex Esportiu pot proposar un repte a les persones usuàries, com ara veure qui crema més calories o fa més quilòmetres sobre la cinta o la bicicleta. A través d’un rànquing, les persones participants poden comparar els seus resultats i aconseguir diversos premis.

El sistema permet a l’usuari accedir a les seves dades en qualsevol moment, sense la necessitat que estigui físicament al Complex, ja que pot obtenir la informació a través de la web mywellness.com o directament amb el seu telèfon intel•ligent.

El Complex Esportiu de Sant Esteve és el primer centre esportiu d’Espanya que disposa d’aquesta tecnologia puntera. El software Mywellness Cloud ha estat cedit durant un any per l’empresa Technogym i no ha suposat cap cost per a l’Àrea d’Esports.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here