És un acte en el marc de la celebració dels 35 anys del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa tarda el Teatre Plaza de Castelldefels acull les “IX Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat”, un acte en motiu dels 35 anys de vida del Gremi d’Hostaleria.

L’acte començarà amb la conferència del chef, amb estrella Michelin, Raül Balam Ruscalleda, del Restaurant Moments de Barcelona i del Restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar i a Tokio.

Tot seguit es farà un homenatge als socis fundadors del Gremi, una distinció als participants de la XXV Mostra de Cuina de Castelldefels, l’entrega de la Forquilla d’Or de l’any 2012 i el reconeixement als col·laboradors i patrocinadors del Gremi d’Hostaleria.

Les IX Trobades Gastronòmiques suposen també la clausura de l’any gastronòmic a Castelldefels i seran el marc per a l’entrega de plaques a tots els restaurants integrants del 2n Passaport Gastronòmic GOURMET, així com dels premiats, la distinció als establiments participants en la 5a Ruta de Tapes per Castelldels i l’elecció de les “Millors tapes” en les diferents categories.

En la clausura de l’acte l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels oferirà un aperitiu en commemoració del 35 aniversari del Gremi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here