El proper diumenge 11 de novembre tindrà lloc a la capital del Baix Llobregat, la 1a Cursa popular Ciutat de les Roses. A la cursa, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament de la localitat, es preveu l’assistència d’uns 1000 corredors i corredores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]ot i ser una cursa popular, hi participaran atletes d’elit com Eva Arias, campiona de Catalunya i sots campiona d’Espanya de 3.000 metres obstacles 2012; Inna Lebedieva, guanyadora de diverses curses catalanes com els 10 km de Berga i 3a a la cursa de la Mercè; El Mehdi Aboujanah, guanyador de la cursa de Nou Barris i 3r a la cursa Vila Olímpica o Manuel Correia Da Silva, guanyador de diverses curses internacionals.

La competició s’iniciarà a les 10 h amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindrà lloc la prova absoluta, amb un recorregut de 5 quilòmetres per un circuit urbà que començarà davant del Pavelló d’Esports Andrey Xepkin i acabarà a la pista municipal d’atletisme de les Grases.

Es premiarà als tres primers atletes de cada categoria. A més, totes les persones que finalitzin la cursa i arribin a la meta rebran d’obsequi una motxilla amb productes de diferents empreses patrocinadores.

La cursa de Sant Feliu és la segona competició en la qual els atletes participants puntuen pel premi “La Sansi 5k”. Aquest premi, organitzat pel Club Atletisme La Sansi, inclou diferents curses de 5 quilòmetres de recorregut.

Avui, la cursa ja compta amb 700 corredors i corredores populars inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 300 dorsals. Les inscripcions es poden fer a través de www.lasansisantfeliu.com. El preu per a les curses infantils és de 2 € i de 13 € per als adults.

El 23 de desembre, a Viladecans es celebrarà també una cursa Sansi, una competició atlètica de caràcter popular, les diferents edicions de la qual es celebren amb gran èxit arreu de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here