El divendres 16 de novembre l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat acull un nou concert del cicle Pop a Prop, en aquest cas amb dos grups com a protagonistes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n la nova escena musical catalana hi ha una nova fornada de grups indie que, sense complexes, marquen tendència i perfil propi, és el cas dels dos grups que estaran en concert al Baix Llobregat el proper cap de setmana de la mà de Popaprop.

Mine! i The Seihos han aconseguit cridar l’atenció i generar un públic fix que es manté entusiasmat amb els seus treballs. The Seihos va arrancar molt bones crítiques amb el seu últim treball 2, i Mine! ha creat molt bones espectatives amb els singles que ha deixat a la xarxa com a tast del seu nou disc que  presentarà a l’Ateneu de Sant Feliu, La fi del món.

Junts, asseguren des de Pop a Prop, faran de la nit del 16 de novembre “una bona nit de música i bon ambient”.

Les entrades anticipades tenen un preu de 8€ per als subscriptors i de 9€ per als no subscriptors de Pop a Prop. El mateix dia del concert el preu de les entrades a taquilla serà de 12€. Les entrades anticipades es poden adquirir per internet en el web de Pop a Prop.

Pop a prop  és una iniciativa d’un grup de persones vinculades a la productora musical Produccions ContraBaix, que des del mes de maig, té per objectiu oferir concerts de pop a diferents ciutats del Baix Llobregat, mantenint una programació estable i diversa al llarg de l’any.

De cara al mes de desembre, la veterana banda de l’underground barceloní The Gurus actuarà a la Taska Truska de Molins de Rei en el marc del cicle Pop a Prop.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here