A partir de les 17:30 hores a la seu de la Fundació del Bàsquet Català  tindrà lloc l’acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament de Castelldefels i la Fundació que designa a Castelldefels com a Ciutat del Bàsquet Català 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Fundació del Bàsquet Català va iniciar, l’any 2000, un projecte ambiciós que designa, cada any, una ciutat, poble o vila de Catalunya com a Ciutat del Bàsquet Català.

La finalitat d’aquesta iniciativa és doble. Per una banda, el reconeixement dels homes i dones del bàsquet de l’àmbit territorial elegit, que han propiciat el seu desenvolupament, creixement i popularització. D’altra, significar també aquells àmbits territorials on els homes i dones del bàsquet troben dificultats per dur a terme l’activitat basquetbolista.

En la ciutat designada pel Patronat de la Fundació del Bàsquet Català, s’estableix una Comissió Organitzadora formada per les persones que els clubs del territori designin, que prepara un programa d’actes i activitats relacionades amb el bàsquet que al llarg de l’any es realitzen, ja sigui en les seus dels clubs o en espais d’utilització pública de la ciutat.

Les últimes ciutats designades com a Ciutat del Bàsquet Català han estat Tortosa (2010), Vic (2011) i Terrassa (2012).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here