El cartell guanyador és obra de dos dissenyadors de Sant Vicenç dels Horts

“Fira popular” és el títol del cartell guanyador de la 162a Fira de la Candelera. Es tracta d’una obra de Roser Biel Tres i Lluís Siñol Roig, dissenyadors de Sant Vicenç dels Horts.

El cartell, a partir d’una proposta innovadora, posa l’accent en el caràcter popular i els arrels de la Fira de la Candelera, tot recollint la dita tradicional “Si la Candelera plora l’hivern és fora, si la Candelera riu el fred és viu”.

El seus autors han destacat que s’han inspirat “en el disseny dels cartells de les fires tradicional del país” i que han volgut fer un cartell “directe, que deixés clar la proximitat de la fira al poble”.

Enguany s’han presentat 71 cartells al concurs de cartells de la Fira de la Candelera. El jurat estava format per representants del món de la pagesia, del comerç, de la indústria, del disseny gràfic i de l’art de Molins de Rei.

En l’acte de presentació del cartell, Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei, ha assenyalat que el cartell és un “bon exemple de com afrontem la propera Fira, amb l’esperit d’actualitzar la nostra tradició”. També ha explicat que “la tasca d’organització de la Fira està en marxa durant tot l’any i que s’estan “redoblant esforços perquè la Fira i el comerç de la vila segueixin essent motors econòmics, avui més necessaris que mai”.

La propera Fira de la Candelera se celebrarà a Molins de Rei els dies 1,2 i 3 de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here