La Vaga General a la comarca ha significat un nou èxit de seguiment, ja que des de primeres hores de la nit s’ha pogut constatar l’aturada massiva dels sectors industrials i de serveis

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons començava la jornada del 14N, les dades de seguiment reflectien que els percentatges d’aturada a la indústria s’han mantingut en xifres que s’apropen al  100 % i el sector serveis també ha registrat un important seguiment que se ha pogut comprovar no tan sols en les grans superfícies comercials si no també en l´impacte del tancament del petit comerç.

El transport públic ha funcionat respectant els serveis mínims i la jornada ha transcorregut sense incidències a destacar.

Per a CCOO “els governs de dretes han de prendre bona nota de aquest nou èxit de la lluita de la classe treballadora i la ciutadania en general i fer marxa enrera a les polítiques que estan arruïnant el país”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here