Els piquets informatius han tallat unes onze carreteres de la xarxa viària catalana, 4 del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a xarxa viària catalana i especialment els accessos a Barcelona registren aquest matí molt menys trànsit de l’habitual en un dia laborable. En les primeres hores del matí les principals vies d’accés a Barcelona tenien un aspecte més semblant al d’un dia festiu.

Els piquets informatius han tallat onze carreteres de la xarxa viària entre les set i les deu del matí, la majoria a l’àrea metropolitana de Barcelona, segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

En algun cas els piquets deixaven passar els cotxes i després tornaven a tancar la via. A les deu del matí gairebé totes les vies ja tornaven a estar obertes. Entre les set menys deu i les deu del matí els piquets informatius desplegats amb motiu de la vaga han tallat una onzena de carreteres de la xarxa viària.

Han tallat, sempre en els dos sentits de la marxa,  la C-31 a Badalona, la C-66 a Celrà (Gironès), l’N-II a Sant Andreu de la Barca, la Ronda de Dalt entre el Nus del Llobregat i la Guineueta, la Ronda Litoral entre Barceloneta i poblenou, la C-245 entre Gavà i Viladecans, la C-32 a Corbera de Llobregat, la C-17 a Parets del Vallès (aquesta tallada en sentit Vic), pas alternatiu a la B-142 a Polinyà, l’autovia A-2 a Abrera, tallada en sentit Barcelona, i la BV 1414, en els dos sentits, a Sant Cugat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here