Sant Climent de Llobregat acollirà el proper 17 de novembre, la V Trobada d’Estudiosos i Centres d’Estudis d’Eramprunyà que inaugurarà el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a vila baixllobregatina rebrà la celebració de la V Trobada d’Estudiosos i Centres d’Estudis d’Eramprunyà organitzada per “+ de 1000. Històries de Sant Climent de Llobregat”. La inauguració, a partir de les 9 h al Casal de Cultura del municipi, comptarà amb la presència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí acompanyat per l’alcalde, Isidre Sierra, i de Jaume Vendrell de “+ de 1000. Històries de Sant Climent de Llobregat”.

A la trobada hi participaran a més de l’entitat local dedicada a la reivindicació del patrimoni climentó, el Grup Tres Torres, el Centre d’Estudis de Gavà, el Grehic i el Centre d’Estudis Beguetans —Castelldefels, Gavà i Begues—.

Al llarg de la jornada seran en total 13 les ponències que es presentaran al voltant d’aspectes que van des de la tradició i la contemporaneïtat de la pedra seca a la nostra comarca, passant per un repàs als darrers 50 anys de l’agricultura climentona.

Un dels atractius de la trobada serà la cloenda amb una taula rodona en la que s’abordarà la crisi de la pagesia i els reptes de futur que ha d’afrontar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here