El proper diumenge, el Club Ciclista Sant Boi y Ciclos Valbuena uneixen esforços i experiència, per a donar forma a la que serà la primera edició de la MARXA BTT VILA DE SANT BOI

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]uan Valbuena, exciclista professional que va formar part de les categories de promoció del Club Ciclista Sant Boi i és Gerent de Cicles Valbuena, aportarà la seva experiència en l’organització d’esdeveniments d’aquestes característiques, de la mà del Club Ciclista Sant Boi.

En un recorregut que recorrerà les localitats de Sant Boi, Sant Climent, Viladecans i Torrelles de Llobregat i sobre un traçat aproximat de 35 km (1.230 m. de desnivell positiu acumulat) els assidus a la muntanya podran tornar a gaudir d’un recorregut que els organitzadors esperen sigui del grat de tothom i de tots els nivells.

Aprofitant l’estructura logística i l’experiència de Ciclos Valbuena i amb el suport de la massa social del Club Ciclista Sant Boi, engeguen aquesta iniciativa BTT per a donar així també cobertura des del Club Ciclista Sant Boi a tots aquells afeccionats a la bicicleta tot terreny, que des de fa temps els reclamen organitzacions d’aquest tipus.

Els organitzadors confien en que el primer capítol de la MARXA BTT VILA DE SANT BOI sigui el començament d’una llarga sèrie, que faci possible el gaudi de tots els amants de la bici en l’entorn més natural, amb recorreguts divertits i nous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here