S’ha substituït el convencional format de tres cables paral·lels, per un nou sistema de línia trenada, que millora la qualitat del servei i alhora s’integra millor dins el paisatge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha acabat recentment els treballs de millora de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió que discorre pel Parc de Collserola, dins al terme municipal del Papiol, amb l’objectiu d’integrar-la a l’entorn natural.

Alhora, el reforç permet millorar la qualitat del subministrament als clients d’aquesta població. En concret, l’actuació ha consistit en la substitució d’un tram de línia aèria de baixa tensió convencional -que consta de tres cables paral·lels- per un nou sistema de xarxa trenada, fet que representa una reducció important de les mides i de l’amplitud física de la línia, de manera que se’n redueix notablement el seu impacte visual.

A través d’aquests treballs també es dota el Papiol d’una renovada xarxa de baixa tensió, “molt més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, i s’eviten contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres elements externs”, ha informat Endesa en una nota de premsa.

L’actuació forma part dels plans d’inversió de la Companyia al Baix Llobregat en el manteniment de les instal·lacions per tal de reduir el risc d’incendi a les zones boscoses i garantir la qualitat del servei.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here