També s’ha programat un acte aquesta tarda on alguns dels voluntaris recordaran la seva experiència personal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]ant Just Desvern commemora la celebració dels 20 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992 a Barcelona amb una exposició de fotografies i un acte públic amb persones que hi van participar directament com a voluntaris.

L’exposició, instal·lada al Centre d’Interpretació del Municipi (CIM) fins al 22 de novembre, gira al voltant del voluntariat de Sant Just Desvern que va participar en l’organització dels Jocs i mostra un centenar de fotografies aportades, majoritàriament, per veïnat que va ser voluntari, com carnets, acreditacions, elements de vestuari, etc. També hi ha exposades la torxa paralímpica i l’olímpica.

Una cinquantena de persones veïnes de Sant Just Desvern van format part del voluntariat olímpic. N’hi va haver que van participar en l’espectacle de la cerimònica inaugural de la Fura dels Baus, de guies turístics per delegacions de països, professorat de voluntaris, jutges, portadors de torxa; i Antoni Parrilla, veí del municipi, era membre de la seleccció espanyola de voleibol als paralímpics.

A més, a l’estudi Quod, ubicat a Sant Just, es va dissenyar el logotip i la marca dels Jocs Olímpics del 92.

Persones representants dels anteriors col·lectius exposaran la seva particular experiència, en un acte públic que se celebrarà aquesta tarda a les 19 hores a la sala Les Golfes de Can Ginestar. En l’acte hi serà present Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, i Lluís Segura, que fou alcalde fins al 1991 i fou una de les persones promotores del voluntariat al municipi, a més d’implicar-s’hi personalment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here