Demà és el torn d’Ana Belén, a l’Auditori, i Marina Rosell actua diumenge al Patronat Cultural i Recreatiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]na Belén presenta demà a la nit a l’Auditori de Cornellà el seu darrer treball, titulat ‘A los hombres que amé’.

La cantant expressa en aquest disc el seu agraïment als homes amb els quals ha compartit somriures, inquietuds, esperances, alegries i saviesa, amb temes com “No estás sola”, que porta la signatura de Miguel Ríos, “Y sin embargo”, obra de Joaquín Sabina o “Canción pequeña” de Víctor Manuel.

El disc, que ha sortit a la venta aquesta mateixa setmana, conté una recreació de 14 cançons emblemàtiques, on aporta una visió diferent a través d’una veu única en l’escena espanyola i d’un impecable treball en la producció i els arranjaments a càrrec de David San José.

Les entrades anticipades tenen un preu de 25 euros i les entrades a taquilla el mateix dia de l’espectacle es poden adquirir per 29 euros.

Marina Rossell i Joan Colomo, al Cornellà Escena

També aquest cap de setmana, la programació de teatre i música de l’Ajuntament de Cornellà, Cornellà Escena, porta a la ciutat una altra veu femenina d’alt nivell, Marina Rosell.

Rosell presentarà el diumenge a les 19 hores al Patronat Cultural i Recreatiu el seu particular homenatge a Georges Moustaki, un concert ple de tendresa, un cant a l’amor i l’amistat.

El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros i el preu amb descompte (carnet d’estudiant , pensionista, Carnet Jove o Carnet de la Xarxa de Biblioteques) és de 7 euros.

En el marc del Cornellà Escena aquest cap de setmana també actuarà al Patronat Cultural i Recreatiu Joan Colomo, el dissabte a la nit, que presentarà “Producto Interior Bruto” vol.II, un trebal desbordant de creativitat i dotat d’un frescor i vitalitat contagiosos.

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros i les entrades amb descompte es poden adquirir per 7 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here