El passat cap de setmana van actuar  en la XVI Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues han actuat aquest cap de setmana a la plaça de la Vila de Gràcia, amb motiu de la XVI Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia. A banda dels cargolins i de la colla local, els Castellers de la Vila de Gràcia, també hi van prendre part els Bordegassos de Vilanova.

Els cargolins van portar a Gràcia el seu quart 7 de 7, acompanyat per un 5 de 7 i un 4 de 7 amb l’agulla, que eleven fins a 62 el nombre de castells de 7 descarregats aquesta temporada. D’aquesta manera, els Castellers d’Esplugues superen el seu màxim històric de castells de 7 descarregats en una sola temporada, amb tres més que l’any 2011.

Aquestes xifres demostren l’evolució de la colla en una temporada històrica marcada pel salt als vuit pisos, amb un 4 de 8 aconseguit el 23 de setembre a la Diada de Festa Major d’Esplugues. No obstant això, han quedat pendents altres reptes, com revalidar el 3 de 7 per sota, descarregar el 2 de 7 o repetir el 4 de 8.

Els Castellers d’Esplugues faran ara una aturada de l’activitat castellera, que reprendran l’any vinent després de l’elecció d’una nova tècnica.

Fotografia: Josep Santacreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here