Deu empreses competien per fer-se amb la marca d’aquesta empresa amb seu a Esplugues de Llobregat, en un procés que ha durat cinc mesos

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es galetes Artiach ja tenen comprador. Nutrexpa es farà càrrec de la coneguda marca després d’arribar a un acord amb Panrico en un procés que s’ha allargat cinc mesos i en el que un total de deu empreses havien presentat la seva oferta. El darrer pas és ara la ratificació per part de la Comissió Nacional de la Competència.

L’operació de venda s’emmarca en el Pla Estratègic de Panrico, que d’aquesta manera podrà centrar-se en la seva producció i distribució de productes de brioixeria i pa, segons ha informat l’empresa, que té la seva seu a Esplugues de Llobregat i que compta actualment amb una plantilla arreu de l’estat espanyol de 5.600 persones.

Artiach és una marca històrica, fundada l’any 1907 a Bilbao per la família del mateix nom. Un dels seus productes estrella és l”Artinata’, creada als anys trenta i caracteritzada per dues làmines fines de galeta entre les quals hi ha un prim farcit de nata amb un lleuger aroma de coco.

Tot i l’adquisició de tots els actius, Nutrexpa, que té a la seva cartera de productes el Cola Cao, Nocilla, La Piara o Cuétara, vol que Panrico estigui encara vinculada comercialment amb Artiach. El motiu és que Panrico té una important xarxa de distribució, amb 2.300 rutes i 140.000 punts de venda arreu de l’estat espanyol i Portugal. De fet, dels seus 5.600 treballadors i treballadores, 2.500 són transportistes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here