Es calcula que per cada bitllet senzill es podran servir vuit àpats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]ramvia de Barcelona (TRAM) destinarà la recaptació dels bitllets senzills dels pròxims 30 de novembre i 1 de desembre al Banc dels Aliments coincidint amb el Gran Recapte a Catalunya organitzat per la Fundació Banc dels Aliments. Es calcula que per cada bitllet venut, es podran servir vuit àpats.

D’aquesta manera, la companyia es vol solidaritzar amb la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària. Els bitllets es poden adquirir a les màquines d’autovenda.

Les línies T1, T2 i T3 del Tramvia, conegut com a Trambaix recorren alguns municipis de la comarca del Baix Llobregat com Sant Feliu, Sant Joan, Sant Just o Esplugues, i els enllaçen amb Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here