Aquesta decisió es pren en solidaritat amb els treballadors i treballadores municipals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcaldessa i els regidors i regidores que composen l’equip de govern del consistori abrerenc (integrat per PSC, CiU i ICV), han renunciat a la paga extra de Nadal d’aquest any.

Aquesta decisió s’ha pres en solidaritat amb el funcionariat i plantilla municipals, que es quedaran sense paga extra de desembre arran de les retallades pressupostàries anunciades aquest estiu pel govern estatal.

Aquesta mesura, presa de manera voluntària a meitat de novembre arran de la impossibilitat de trobar mecanismes legals per poder pagar la paga extra de Nadal als treballadors municipals, serà portada a discussió plenària per tal de fer-la extensiva a la totalitat de regidors i regidores amb representació municipal.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here