S’aprova la creació d’aquests centres a Esparreguera, Gavà i Sant Just Desvern. L’Executiu en funcions converteix diverses aules de formació d’adults en aquests nous centres davant la previsió de creixement d’alumnat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Govern (Consell Executiu en funcions) va aprovar ahir la creació de catorze centres d’educació d’adults en diferents punts del territori. Aquests centres substituiran les actuals aules de formació d’adults, ja que la previsió de creixement d’alumnat fa preveure la necessitat de transformar les aules en centres.

Amb aquesta ampliació es vol incrementar la formació adreçada especialment a l’obtenció del graduat d’educació secundària i l’accés a cicles formatius. Els nous centres tenen un total de 189 grups i gairebé 4.300 alumnes i s’hi impartiran ensenyaments de graduat en educació secundària, anglès, francès, curs de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà i grau superior o informàtica.

Els nous centres d’educació  de la comarca seran el centre d’adults d’ Esparreguera, el centre Eramprunyà a Gavà i Can Ginestar a Sant Just Desvern.

Aquests espais disposaran d’una oferta educativa integrada i completa adaptada a les necessitats de cada territori. Els centres d’educació d’adults i les aules d’educació d’adults permeten formar les persones al llarg de la seva vida per tal que puguin actualitzar, completar i ampliar els seus coneixements, tant des del punt de vista personal com professional.

Els 14 nous centres d’educació d’adults tenen un total de 189 grups i gairebé 4.300 alumnes. S’hi imparteixen ensenyaments de graduat en educació secundària, anglès, francès, curs de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà i grau superior, o informàtica, entre d’altres. A Catalunya, hi ha un total de 130 centres i aules d’educació d’adults del Departament d’Ensenyament.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here