L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i la Regidora municipal de Presidència, Comunicació, Cooperació i Participació, Sonia Motos, han presentat aquesta setmana el pla, que compta amb el suport de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa setmana s’ha presentat el Pla de Cooperació i Internacionalització de Castelldefels, en el qual responsables tècnics de l’Ajuntament han diagnosticat les potencialitats  i reptes de Castelldefels davant la cooperació i internacionalització de la ciutat, alhora que han manifestat el seu interès en col·laborar en el desenvolupament d’aquest programa.

En el procés d’elaboració del pla també s’ha comtemplat la implicació de representants de diferents sectors de la societat civil per tal que sigui un veritable projecte de ciutat amb una visió a mig i llarg termini.

L’objectiu és contribuir a millorar el posicionament de Castelldefels a nivell internacional i atraure majors oportunitats de desenvolupament per al territori. La Regidora de Presidència, Comunicació, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Castelldefels, Sonia Motos, va ressaltar en la presentació pública del pla la importància d’aquest projecte  ja que ” permetrà que Castelldefels, en el context actual d’escassedat de recursos, es pugui dotar d’una estratègia amb actuacions concretes per participar en l’espai internacional”.

El pla de projecció exterior de Castelldefels és el primer programa que es realitza a partir d’una metodologia específica realitzada per la Direcció de Relacions Internancionals de la Diputació de Barcelona, la qual donarà suport tècnic i assegurarà el seguiment de tot el procés.

Es preveu que la redacció del pla s’enllesteixi durant els primers mesos de l’any vinent, per tal que de cara al proper estiu s’iniciï la seva implantació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here