Es tracta d’un pla d’ocupació emmarcat en el Pla de Suport a Polítiques Socials impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ins el proper 14 de desembre està obert el termini per insciure’s en el procés de selecció iniciat per l’Ajuntament de Torrelles per cobrir cinc places per fer tasques de manteniment d’espais públics i equipaments.

En concret, l’oferta d’aquest pla d’ocupació, que s’emmarca en el Pla de Suport a Polítiques Socials impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), va dirigit a persones en situació d’atur que puguin cobrir una plaça vacant d’oficial polivalent i quatre de peons polivalents. El contracte de feina, de 30 hores setmanals, tindrà una durada de sis mesos i s’iniciarà a finals del mes de desembre.

La finalitat que es persegueix és incrementar l’ocupació efectiva, considerant prioritaris aquells col·lectius de joves, dones, aturats de llarga duració i els pertanyents a famílies amb tots els seus membres en atur.

Dins del projecte s’endegaran diverses actuacions repartits en dos àmbits diferenciats: equipaments municipals, amb el manteniment, arranjament i petites reparacions a l’edifici de l’antic CAP, edifici de l’antiga escola bressol, el local del CEM Can Coll, el CEM Can Roig i la Masia Can Coll; i espais públics, on es realitzaran tasques de neteja de voreres, buidatge papereres, manteniment i arranjament de mobiliari urbà, arranjaments a la plaça de l’Ajuntament, Sant Martí, i altres emplaçaments.

La data límit per a la presentació de sol·licituds, acompanyada del pertinent currículum vitae, és el 14 de desembre a les 14.00 hores. El model de sol·licitud, que es pot descarregar al web de l’Ajuntament de Torrelles, s’ha de presentar al registre de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here