El proper dilluns 10 de desembre, el Centre de Promoció Econòmica del Prat, organitza en el marc de la Fira Avícola la 9a Jornada Tècnica de la Fira Avícola “El Pota blava i  la carxofa Prat, productes del Baix Llobregat, base de la cuina catalana”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a jornada tindrà lloc al Centre de Promoció Econòmica, de 10.30 a 13.00h. Una ocasió per apropar-se al Pota Blava i als productes del Parc Agrari del Baix Llobregat des d’un punt de vista més tècnic,  a través de diferents ponències i una taula rodona que comptarà amb la participació de pagesos i restauradors del municipi.

La benvinguda -10:45h- serà a càrrec de José García Pérez, tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament del Prat. Seguidament, a les 11h es celebrarà la ponència “Les races avícoles catalanes”, a càrrec d’Amadeu francesh Vidal, director del programa de Conservació de Races Autòctones de l’IRTA. A continuació hi haurà una taula de debat.

Posteriorment es durà a terme la 2ª ponència (11:40h): “El Parc Agrari del Baix Llobregat, rebost de Barcelona”, a càrrec de Sònia Callau Berenguer, tècnica del Parc Agrari del Baix Llobregat. L’última ponència (12:10h), a càrrec de Josep Sucarrats Miró, director de la revista cuina, porta per títol “Els productes frescos i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, base de la cuina catalana”.

A les 12:35h s’iniciarà la Taula Rodona, en la que participaran pagesos -representants de la Cooperativa Agrícola del Prat, i de L’Hortet del Baix- i restauradors de la XARXA DEGUSTA’L.

La cloenda es realitzarà a les 13h i anirà a càrrec de Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut de Cuina Catalana. Finalment, es realitzarà una desgustació, el tast d’una recepta de pollastre Raça Prat, elaborat pel Restaurant Tasta’m, de la Fundació Catalana de l’Esplai.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here