Fonts sindicals asseguren que la companyia no ha volgut abordar les propostes del seu pla de viabilitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls treballadors i treballadores d’Iberia mantenen la convocatòria de vaga per als pròxims dies 14, 17, 18, 19, 20 i 21 de desembre. Així ho han decidit els sindicats convocats UGT, CCOO, USO, Asetma y Sictpla després d’una reunió que van mantenir ahir al matí amb la direcció de la companyia aèria.

La reunió l’havia convocat la companyia amb la finalitat de negociar el pla de reestructuració, que preveu l’acomiadament de 4.500 treballadors, i evitar les jornades de vaga. La trobada va durar menys d’una hora. Els sindicats parlen d’un “desmantellament” de la companyia en favor del seu soci British Airways i asseguren que la direcció de l’aerolínia s’ha negat a abordar les propostes del seu pla de viabilitat.

Fonts sindicals han explicat que el seu pla de viabilitat “és la part real dels treballadors” i si la companyia no vol canviar el seu pla de reestructuració “no hi ha res a negociar”.

La manca d’acord amb la direcció ha precipitat el final de la reunió. La trobada havia estat convocada la companyia amb la finalitat de negociar el pla de restructuració i evitar les jornades de vaga. Iberia preveu l’acomiadament de 4.500 treballadors i treballadroes en el marc del seu pla de reestructuració.

Els sindicats han confirmat que mantenen la convocatòria de vaga per als pròxims dies 14, 17, 18, 19, 20 i 21 de desembre.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here