Tot i que no han aconseguit els objectius que s’havien fixat, han descarregat dos bons castells de 6

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana, en el marc de la Festa Major d’Hivern de la localitat, els Castellers de Castelldefels han realitzat la darrera actuació de la temporada.

L’havien plantejada amb l’objectiu de descarregar castells de 7, però finalment no ha estat possible, ja que tant el 4 de 7 com el 3 de 7 han quedat en intents desmuntats.

Tot i això, els grocs no s’han deixat abatre i han descarregat amb seguretat el tercer 5 de 6 de la temporada. Tot seguit, han continuat mostrant la seva solvencia amb el setè 2 de 6 de la temporada, que ha patit algun sotrac esporàdic que el tronc ha sabut resoldre. La diada ha finalitzat amb el tradicional pilar al balcó de l’Ajuntament.

Els de Castelldefels han estat acompanyats d’alguns membres de les colles de Viladecans, Rubí i Vilanova, a més de membres del club de rugby de la ciutat (CRUC), i pels Encantats de Begues, una colla petita i de nova creació que encara no ha estat batejada.

Els Encantats de Begues han actuat en primera ronda descarregant un 2 de 5 que en el moment de baixar ho ha fet a de forma una mica brusca sobre la pinya; però que per tractar-se de la primera torre a plaça ha estat molt correcta.

Des de la colla de Castelldefels fan una valoració molt positiva de la temporada, que han clos amb castells de sis i mig, amb un 4 de 7 descarregat al juliol i on han estat molt a prop d’aconseguir descarregar el segon 4 de 7 i el primer 3 de 7. Tot fa pensar, doncs, que si la colla continua avançant en aquesta direcció la temporada vinent tornarà a ser colla de 7.

“Ara toca descansar, però no gaire, perquè cal potenciar la colla i aconseguir nous membres i més canalla”, afirmen des de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.

Els assajos es reprendran el mes de març, tots els dimarts de 19.30 a 21.00 h i els divendres de 21.00 a 23.00 h, al local de l’agrupació, situat a l’Avinguda Lluís Companys, 6 de Castelldefels.

Fotografia: Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here