Cinc municipis de la comarca han iniciat la fase de proves per a la implantació del pagament de la zona blava per telèfon mòbil, que podria estar en funcionament a principis de 2013 a Viladecans, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]’ha iniciat la fase de proves d’una aplicació per a mòbil, anomenada iParquing, que s’ha començat a provar en alguns d’aquests municipis de la comarca, amb l’objectiu de que aquesta estigui preparada per a entrar en funcionament durant la primavera de 2013, sense cost per als consistoris de les localitats interessades.

Amb aquesta aplicació gratuïta doncs, les persones usuàries podrien informar de quan estacionen i quan treuen el vehicle, perquè els cobressin únicament el temps exacte durant el que han estacionat a la zona blava.

Aquest sistema, que coexistirà amb el pagament amb monedes, es podria estendre a unes 2.500 places d’aparcament dels municipis de Viladecans, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Castelldefels.

Segons fonts del consorci de mobilitat Clúster6M, el pagament per telèfon mòbil es podrà realitzar mitjançant l’iParquing, disponible per a smartphones que operin amb Apple o Android, que ha estat desenvolupada en el districte tecnològic del 22@ de Barcelona.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here