La festa acabarà demà dissabte amb sessions especials d’spinnig, body balance i activitats aquàtiques a Cornellà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]profitant les seves instal·lacions, el Parc Esportiu Llobregat, més conegut per les seves sigles del PELL, prepara la “Festa de l’aigua”, on s’organitzaran activitats d’aquagym. Però a banda d’aquestes activitats que promouen la programació diària del gimnàs municipal, el PELL també portarà a terme una activitat solidària que es suma a la Marató de TV3 d’aquest diumenge.

També han començat les inscripcions als tallers i cursos del PELL. Fins el 28 d’aquest mes, els ciutadans i ciutadanes es poden apuntar a la formació d’hivern centrada en expressió, creixement personal i salut que formen part de la programació trimestre del gimnàs. Per apuntar-se, cal adreçar-se a la recepció del Parc Esportiu.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here