La campanya “TALLA JA!”, posada en marxa al 2011 pel Servei Comarcal de Joventut i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, tancarà la seva segona edició amb gran èxit de participació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]és de 350 persones de la comarca s’han adherit a la campanya “TALLA JA!”, mostrant novament que la violència masclista, sigui del tipus que sigui, no té cabuda a la nostra societat.

“TALLA JA!” és una campanya de caràcter permanent, pel que tothom pot adherir-s’hi quan vulgui. No cal fer-ho en cap data concreta, tot i que la majoria de fotografies i missatges es reben coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

Enguany, el 25 de novembre no ha tingut el ressò que seria desitjable per la coincidència amb la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya, però convé posar de manifest la gravetat de la situació de violència que pateixen algunes dones, pel sol fet de ser-ho, i recordar a tothom la responsabilitat que tenim plegats com a societat, envers a aquestes dones.

Com adherir-te a la campanya “TALLA JA!”

Has de fer arribar una foto teva (sol/a o en grup) i el teu missatge breu de recolzament, mitjançant aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here